Muiterij Kantje Boord wint 1e prijs in Woerden

Op zaterdag 10 juni deed shantykoor Muiterij Kantje Boord uit Dussen mee aan het shantyfestival in Woerden. Dit festival werd georganiseerd door het koor Bravour, die haar thuishaven heeft in Woerden. Voor dit festival waren speciaal 11 shantykoren geselecteerd uit alle windstreken van het land.

Aan dit festival is een 1e prijs verbonden met de titel “Beste koor van 10 juni 2023 in Woerden” Voor hun optredens werden de koren gejureerd, door een vakkundige publieksjury waarbij voor beoordeling naast de muzikale kwaliteiten werd gelet op: uitstraling koor, interactie met publiek, verstaanbaarheid, interactie dirigent en algemene indruk. Onder de bezielende leiding van dirigente Annemieke Kamphuis won Muiterij Kantje Boord de publieksprijs.

 

Vol trots delen wij de mooie woorden die door pers over het festival naar buiten werden gebracht vanuit Woerden

Neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina

Menu