10 juni 2023: Bravour Shantyfestival 2023 – Woerden

Op zaterdag 10 juni 2023 organiseert Koor Bravour haar 15e Bravour Shantyfestival. De Woerdense straten en pleinen stromen vol met enthousiaste muzikanten en zangers die gezelligheid brengen voor iedereen die het horen wil. Een feest voor jong en oud waar nog lang over zal worden nagepraat.

Natuurlijk zijn De Muiters van Shantykoor Muiterij Kantje Boord ook van de partij! ??

Vanaf 12.00 uur in de binnenstad van Woerden optredens van 12 verschillende Shantykoren op 4 verschillende podia. Bekende en minder bekende liederen worden door de koren op enthousiaste wijze in verschilende uitvoeringen ten gehore gebracht. Een feest voor jong en oud!

Tegelijk met het Shantyfestival kunt u op zaterdag 10 juni de kaasmarkt bezoeken op het Plein Hoochwoert. Kijk voor meer informatie over Boerenmaktstad op www.boerenmarktstad.nl

Menu