25 jarig jubileumfeest van Muiterij Kantje Boord  op 18 november 2023 in de Voorste Vennen Drunen

In 1998 konden we bij de oprichting van ons shantykoor Muiterij Kantje Boord (MKB) niet vermoeden dat we nu, 25 jaar later, zouden terugkijken op een koor dat zich het best laat karakteriseren in superlatieven. We hebben vele verrassende optredens gegeven; in Nederland maar ook in een tiental landen in Europa. Daarbij roemt de jury vaak het repertoire, de uitvoering en de interactie  met het publiek. Het heeft in ieder geval bijgedragen aan een goed gevulde prijzenkast.

Vanaf de start zijn de muiters gecoacht en gedirigeerd door professionals. Bij aanvang  door Janine Wijffels en al vanaf 2013  door Annemieke Kamphuis. Deze professionaliteit inspireert en is hoor- en zichtbaar op het podium. Het plezier bij de repetities en het succes bij optredens heeft ook bijgedragen aan de onderlinge band en is  voor velen een stimulans om geen enkele repetitie te missen.  MKB wordt dan ook als een vriendenclub ervaren.

MAAK KENNIS MET DE MUITERS EN ONZE DIRIGENTE

Wij nodigen u van harte uit voor ons 25 jarig jubileumfeest in De Voorste Vennen in Drunen op 18 november aanvang 20.00 uur. Beleef met ons waar 25 jaar muzikale groei en vriendschap toe heeft kunnen leiden.

Naast MKB zullen ook het Elshouts akKOORdje en dweilorkest de Leutschuppers het podium bezetten en bijdragen aan een muzikale topavond.

Kaarten zijn via de website van de Voorste Vennen te bestellen: Muiterij Kantje boord (devoorstevenne.nl)

Menu