Korenfestival “Het Bos Zingt”

Het optreden in de Guldenberg was voor de Muiters een gezellig en enthousiast evenement. Ook de organisatie denkt met plezier aan  de aanwezigheid van de Muiterij terug.

Na het nieuwe jaar afgetrapt te hebben met een heerlijke nieuwjaarsreceptie bij de voorzitter thuis zal ons eerste optreden van 2019 plaatsvinden op zondag 27 januari in de Guldenberg in Helvoirt tijdens het korenfestival “Het Bos Zingt“. Het programma begint om 12.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Muiterij Kantje Boord zal optreden in zaal de Boswilg van 16.00 – 16.40 uur. De entree is gratis! Dus komt dat zien en horen.

In één van de kleinere zalen van de Guldenberg heeft u de mogelijkheid om kennis te maken met Elise Zijlstra, een professionele zangeres en vocal coach. Zij zal deze dag op verschillende tijdstippen een kleine workshop geven.

Menu