Jubileum-Theatershow Ons Bestaan

In 2018 bestaat Muiterij Kantje Boord 20 jaar.

In al die jaren hebben we veel meegemaakt en een rijk repertoire opgebouwd.

Ons jubileumjaar hebben we niet ongemerkt voorbij laten gaan met een artistieke terugblik op de rijke historie van vele eeuwen zeemanschap van de helden die we bezingen gecombineerd met een terugblik op 20 jaren historie van Muiterij Kantje Boord.

Dit hebben we gegoten in een heuse theatervoorstelling in De Voorste Venne te Drunen en we hebben een superdag gehad met bijna 700(!) enthousiaste toeschouwers. Samen met het dameskoor Eigen Wijsch uit Raamsdonksveer is er veel werk achter de schermen, zoals vaak aan het oog onttrokken, verricht wat zich in een mooi jubileumoptreden heeft vertaald.

Via deze link een vastlegging van het themanummer “Ons Bestaan”

Deze en andere films zijn gemaakt door Rene Esser die belangeloos zijn medewerking verleend heeft. Als je het filmpje hebt gekeken, waardeer het dan even met een duimpje…

 

Menu